Terug

Belangrijk: presentatie en VIO’s geannuleerd op 27 maart, wel (online) ALV!

Het bestuur heeft helaas moeten besluiten om de vergaderdag op 27 maart a.s. vrijwel geheel te annuleren. Reden: veel van onze leden die werkzaam zijn in UMC's, ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen is deze week door de eigen werkgever (uitdrukkelijk) geadviseerd om tot begin april geen externe bijeenkomsten bij te wonen, om verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan en hun kwetsbare patiënten te beschermen. Zie ook https://www.demedischspecialist.nl/nieuws/covid-19-federatie-raadt-bijeenkomsten-af.

Met de huidige ontwikkelingen is er bovendien kans dat over twee weken voor meer leden geldt dat zijn de bijeenkomst niet kunnen bezoeken. Rekening houdend met de annuleringsvoorwaarden van de Amershof hebben we daarom tijdig besloten de bijeenkomst te annuleren. 

Wij streven er naar om de ALV wel door te laten gaan, maar dan online, van 9.30u tot 10.30u. Wij gaan de mogelijkheden hierin onderzoeken. Als je mee wil vergaderen, stuur dan alvast je e-mailadres naar info@klinischelinguistiek.nl